Den rasistiska ideologin – ett självspelande piano, tankeloopen – vinkelvolten (Den Nya Rasbiologin # 1)

Rasismen känner ingen logik, inget förnuft, ingen rationalitet. Alla händelser som rasbiologen tycker sig kunna applicera på rasfrågor, applicerar han på rasfrågor: förort, knarkhandel. kriminalitet, våldsamhet
… De enda och städse upprepade tankemönster som förekommer är internaliserade tankefigurer av självuppfyllande slag, dvs ”Vad var det jag sa?” och ”Invandringen är för stor” – den klassiska sortens cirkelargumentation.

RASISTEN bygger upp egna frågor och svar och svarar alltid ”Vad var det jag sa?” och ”Den och den såg det inte komma”. Det är alltid att de mörkhyade är onda; sedan hittar man alltid på nya kreativa sätt att säga att det inte handlar om hudfärg. Fast det gör det. Alltid.

Det var enklare när vi bara hade en begränsade skara urbota korkade skinnbulor som skrålade runt och var – dumma. Idag är det en dryg miljon svenskar och mest likadant i hela västvärlden och därtill i en del diktaturer.

Rasism smittar.
Rasism är historielös.
Rasism är oemottaglig för all typ av argumentation.


RASISTEN målar ideligen och 24/7 upp nya hotbilder för att motivera sitt förstelnade tankeloopande: globalismen, kulturmarxisterna, woke och gudvetvad. För annars mister man sin relevans. Alltid en ny fiende. Senast lördag (”igår”) gick apartheiduppfostrade Musk och dennes jämnåriga, Argentinas nya polisongpresident Milei ut och målade upp framtidsvisioner med sin gemensamma fascistoida och rasistiska ideologi – ”frihet” var deras slogan.

Se på Astrid Lindgren med skinheads-Niklas på bilden härnedan.

Det skulle nu behövas en Astrid på varje högersvensk som spelar med i det här onda clownspelet.

FOTO: Jens Assur

Expressen tog 1995 med Astrid Lindgren till den beryktade helikopterplattan vid Riddarholmen i centrala Stockholm där dessa grupper brukade hålla till. Hennes uppläxning av den rodnande skinnskallen Niklas är en del av Sveriges moderna historia – och fotografen Jens Assurs bild på Astrid, 87, och Niklas, 18, är en av de mest berömda pressbilderna.

Reportern Pär Sundberg beskriver i sin artikel hur författaren rycker den unge mannen i hängslena:

”– Du måste sluta skinheadsa. Du ska inte vara här det leder bara till olycka, säger Astrid.
– Lova mig nu att du slutar med de här skinheaderierna. Du får inte bli någon nazist, då kan jag ju inte älska dig så mycket som jag annars skulle kunna, säger hon.”
Och det lovar Niklas.


Lämna en kommentar